torsdag 3 mars 2011

Paltvecka.

Åh vad jag vill åka till barnens hus. Dom har kvällsöppet med en massa bra erbjudanden och vi är bland annat i behov av nya babyvakter, våra har pajjat. Vet inte om dom har nedsatt pris på dom ikväll men det hade ju inte varit dumt att åka dit och kika iallafall. Egentligen är det ingen panik, vi är så sällan i behov av babyvakt nuförtiden men är det nedsatt pris är det ju lika bra att slå till. Hade en kvällstrött dotter ikväll och en karl som måste hinna fixa skotern innan lördag så då var det tyvärr bara att stanna hemma.

Vi ska nog köpa likadana babyvakter som vi hade tidigare. Dom funkade otroligt bra och har många bra funktioner. Synd bara att jag lyckades tappa ena i golvet så displayen gick sönder.


Babyvakten som befriar dig från sladdar!
SuperNOVA 900 är marknades formodligen mest komplettaa babyvakt. Passningstiden är lång, upp till 40h förbåda enheterna, räckvidden upp till 600m och störningarna är minimala. Den varnar med ljud, ljus och vibratorindication - du kan inte missa om ditt barn är oroligt. Display visar och larmar för:
Temperatur hos barnet, batteristatus i båda enheterna samt om mottagningen bryts.



Idag åt vi Alinas goda palt till middag och i måndags åt vi Bettans goda palt som dom hade lämnat till oss medan vi var på Ikea. Vi har med andra ord blivit riktigt bortskämda med hemmagjord palt i veckan. Mums!! Min personliga favorit är nog farmors palt med lök i. Har aldrig smakat det hos någon annan och aldrig provat göra det själv men det är sååå gott!!!
Vi har en dotter som verkligen älskar palt och mat överhuvudtaget. Igår hade hon ätit ordentligt med middag innan vi åkte och hälsade på Alina. När vi kom dit hade hon gjort palt och Wilma ville såklart smaka. Hon åt nästan en hel palt strax efter hon hade ätit middag här hemma + fika på det. Idag hade hon ätit två ordentliga portioner till lunch på dagis. Matglad unge är bara förnamnet=)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar