söndag 12 juni 2011

Bilder från veckan och helgen som gått.

Wilma och Klara (grannens flicka) blåser såpbubblor.
Jag köpte en 2 liters dunk med såpbubblor till Wilma förra veckan och upptäckte massvis med fläckar (ser ut som fettfläckar) på hennes nya Víllervallakläder efter jag hade tvättat dom i torsdags (kläderna hon har på sig på den här bilden). Trodde först att det kom från nått annat men hittade samma fläckar på några andra kläder som hon blåst såpbubblor i. Gick sedan och läste på dunken där det stod att såpbubblor kan ge fläckar på vissa kläder. Det hade jag faktiskt ingen aning om. Den dunken åkte iaf i soporna på direkten. Kändes inte så kul att just ha köpt nya sommarkläder till Wilma för över 300kr för att sedan måsta kasta dom efter första tvätten.

Vätskepåfyllning i sommarhettan.

Ett svalkande dopp i baljan på altanen.
Måste köpa henne en ny pool, den hon hade tidigare slängde vi nog när vi rensade i förrådet.


Gott med jordgubbar på mormors stuga...

..så gott så att man äter tills man får ont i magen..


Spelar badminton.
Badmintonbollen var på vift men en hemmagjord boll av en plaspåse funkade lika bra.


Wilma gjorde inte mycket annat än att bada hela lördagen. Skönt i 30 graders värme.


"Hej, hej lillebror!"=)


Puss på dig!


Vi har haft en jättehärlig helg på stugan. Tyvärr slutade inte helgen lika bra. Jag och Wilma åkte hem redan kl.4 i morse. Efter att ha legat och snurrat hela natten med illamående, huvudvärk, halsbränna och mygg surrandes runt huvudet på mig bestämde jag mig för att packa ihop och åka hem. I bilen på vägen hem trodde jag att jag skulle kräkas och fick fruktansvärd frossa och feber. Känner mig lite piggare nu och efter alvedon känns det som att febern har gått ner men jag känner mig fortfarande jättehängig och orkeslös. Blir en tidig kväll ikväll så jag och Wilma ska gå och krypa under täcket alldeles strax.

Jag luktade på Davids parfym idag och höll på att börja gråta av längtan efter honom. Graviditetshormonerna känns av ordentligt just nu. Är så otroligt känslig och har lätt att börja gråta för allt och ingenting. Ska bli så skönt när David kommer hem på fredag igen. Längtar efter dig!!

Nu säger vi godnatt och hoppas att jag ska ha tillfrisknat tills imorgon!

1 kommentar:

  1. Så typiskt.. Lovis har också lyckats få en fläck på sin likadana tröja! Men nu kan de ju matcha i fläckarna också! :)

    SvaraRadera