torsdag 16 juni 2011

Torsdag.

Lillhumlan ligger och sover. Egentligen en alldeles på tok för sen vila men tänkte att hon bara ska få sova en liten stund.

Fick ett glädjande telefonsamtal för några timmar sedan. David är påväg hem=) Han borde vara hemma någon gång ikväll så då gör det inget om Wilma är lite extra pigg. Hon har nog längtat efter sin pappa och han efter henne. Han ringde upp för en stund sedan och berättade att han hade fått förfrågan om han kan åka till Norge på måndag och bli borta ytterligare två veckor. BLÄ vad trist det kändes! Då är han borta över midsommar. Två veckor är lång tid att ta hand om hus och hem själv, speciellt när jag nu har varit ensam i två veckor redan. Sammanlagt blir det en hel jäkla månad=( Men det lät som att det kan ge en hel del pengar plus att han har allt betalt där borta så det sparas ju mycket pengar också. Sen skulle han ev. få en extra semestervecka så det var ju inte helt fel. Isåfall har han semester fem veckor när han kommer hem från Norge sen hinner han bara jobba en vecka så åker vi utomlands.
Vi får väl se hur det blir. Pengar är ju inte allt men vill han nu åka iväg och jobba så måste han självklart få det. Vi klarar oss, fastän det är jobbigt att vara ifrån varandra så mycket. Dessutom är det extra jobbigt nu när mina hormoner skenar iväg ibland och jag behöver extra mycket kramar och kärlek. Men det går, allt går bara man vill.

Nu ska jag dammsuga, skura och renbädda sängen innan det är dax att väcka lilltösen och börja med middagen.

1 kommentar:

  1. Du gör de bra :) Nämen 2 veckor, man hänger inte med. Å Tovah som egentligen ska komma om ca 2 veckor. Så kul :) å va fort andras graviditet går t.ex eran ;) hehe jamen absolut borde vi träffas, de var ju inte igår:P

    SvaraRadera