lördag 29 januari 2011

Ett sundare liv.

Jag och David har bestämt att vi ska prova hålla oss ifrån godis och fika ett tag och se hur det går, även helger. Det går jättebra för David men inge vidare för min del än så länge. När jag åkte till jobbet kände jag att om jag ska orka jobba hela natten måste jag ha en godispåse som håller mig vaken, annars ramlar jag ihop av trötthet och sötsug. Jag körde förbi ica och köpte en liten påse. När jag väl var på jobbet och skulle ta mig en godis så var sötsuget som bortblåst och godisarna var inte alls så goda som jag tänkt mig. Kanonbra! Nu åker den påsen i soporna sen är det färdigsliskat för ett tag framöver. Känns jättebra!

Vi måste börja försöka leva ett sundare liv med nyttigare mat, mer frukt och grönt, motion och sömn. Även dra in på allt eländes socker vi stoppar i oss. Man mår så mycket bättre och blir piggare och gladare av bra kost, motion och 8 timmars sömn varje natt.


Jag fick veta idag att jag fått mitt nattvikariat förlängt till 15 mars, blir nog förmodligen ännu längre eftersom att hon jag jobbar för är långt ifrån frisk ännu. Jättebra för mig, men tråkigt för henne att aldrig få bli frisk. En annan av mina arbetskamrater har blivit sjuk i cancer och förmodligen sjukskriven ett bra tag framöver. Det är så tråkigt och obehagligt med alla dessa hemska sjukdomar som verkar drabba var och varannan.

Om två veckor är det dax för David att tatuera sig igen. Han ska nog tatuera hela högerarmen låter det som. Sen har han ytterligare en tid i mars. Jag tycker det är snyggt med tatueringar på killar men skulle nog inte vilja ha någon själv, isåfall Wilmas namn men ingenting annat.

Nu ska jag skura golv.
Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar