måndag 31 januari 2011

Några husbilder.

Lite nytt i köket


Sovrum

Här är det inte riktigt klart. Det är ganska fräscha tapeter där just nu men inte riktigt min smak och alldeles för mörkt så här blir det att göra om senare, men inte riktigt prio ett just nu.

Badrum

Tvättstället och spegeln ska bytas. Vi vill ha en annan spegel och tvättställskåpen i vitt istället för svart och stora lådor istället för skåp. Det skulle passa mycket bättre till det vit/gråa.



Där tvättkorgen står skulle jag vilja ha en vit, smal, hög skåp att förvara lite av varje i.
Sen ska det bytas lite belysning, krokar och småsaker i badrummet sen är vi riktigt nöjda med det. Väggarna och golvet är kanske inte sånt man skulle ha valt själv men det är neutralt och fräscht så det får vara kvar.


Nyvaken trollunge i morse


Den här vackra skönheten pryder väggen i vardagsrummet.


Läckert skohorn på skoskåpen i hallen.
Köpte det igår när vi var till Luleå.


Festfin påväg till 50-årskalas i lördags.





Våra ombyggnationsplaner ändras från dag till dag känns det som. Vi har iallafall kommit fram till att det inte blir att bygga ut garaget till sommaren. Alldeles för mycket jobb och vi har bott här så lite länge så det är så mycket annat som ska göras utvändigt till sommaren som kommer vara alldeles tillräckligt. Vi kan ju inte dräpa oss. Vi har ju många år på oss att bygga och fixa och göra som vi vill ha det här. Förrådsrummet som vi har i garaget ska iallafall rivas så det hade jag och David tänkt göra ikväll när lillan har somnat. Senare i veckan ska vi nog beställa en ny motordriven garageport. Lika bra att passa på att göra sånt man kan göra nu under vintern, vi lär ändå ha det vi gör till sommaren.

Wilma har fortfarande feber till och från. Ena stunden ligger tempen på 36 och nästa stund på 38,5. Lite snorig och hängig är hon också men hoppas det går över snart. 

Trevlig kväll på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar