måndag 4 april 2011

Måndag.

Idag firade vi med kinamat efter ultraljudet. Köpte hem mat till mamma och Vickan också som satt här hemma hos oss och var barnvakt. Mumma var det med 4 små rätter=)
Senare åkte jag och Wilma till Mari och Lova för en massa trevligt surr och bus medan David åkte in till stan och snaggade ruffset på skallen.

Vi tog en sväng förbi Barnens hus idag för att kolla lite mer på vagnen vi tänkt köpa. Det är inte bara lite irriterande när man vet mer än människorna som jobbar där. Hon visste inte alls mycket och det enda dom hade var 2010 års katalog som inte ens gäller längre. Vagnen är ju uppdaterad i färger och finns dessutom med 4 istället för 3 hjul nu men det hade hon ingen aning om.... Skrev iaf ner en hel lista med frågor som hon skulle ringa om imorgon, så då får vi väl se sen om det blir att beställa en. Är leveranstiden lång så kanske vi beställer från nätet istället.



Wilma ville dricka välling ur sin nya prinsessmugg ikväll.





Nu ska jag lägga mig i soffan, se tv och äta melon hela kvällen lång. David som är och följer sin pappa till Luleå borde komma hem när som helst!

Lev och må!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar