måndag 21 februari 2011

Sjukling.

Igår var Wilma lite piggare under dagen så då passade vi på att åka ner till pottan en liten stund för att grilla korv, åka bob och få lite frisk luft. Första dagen på länge som det gick att vistas utomhus utan att frysa sönder lungorna.










Vi njuter varje dag av att bo här. Det är så underbart att kunna gå till ica och kunna ta sparken, cykeln eller gå om man ska och hälsa på någon. Slippa använda bilen vad än man ska göra! 

Wilma har feber och är jätterosslig och tungandad så idag blir det en hemmadag. Kanske ev. tar och bäddar ner sjuklingen i vagnen och går ut en liten sväng senare för att ha någonting att göra. Ringde vårdcentralen för att få mer bricanyl utskrivet eftersom att Wilma har förkylningsastma och fort blir trång i luftvägarna när hon är förkyld. Ska hämta ut det senare men tycker tyvärr inte att det hjälper så bra längre. Vi skulle höra av oss om det blir värre så kan läkaren skriva ut någonting att inhalera istället.

Wilma har varit utan blöja hela dagen. Än så länge har det inte hänt någon olycka och hon har både kissat och bajsat på toan. Duktig tjej!=) Fortsätter hon såhär behöver vi snart inte köpa hem några blöjor.
Stortjejen!

Nu ska jag gå och se hur det går för tjohalia som sitter på toa.
Hejsvej!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar