torsdag 3 februari 2011

Sovfrämmande.

Dagen har varit bra. Började med att luncha men chefen och alla vikarier från Kärnhuset och Villa utkiken på Valdino. Jättetrevligt och god mat! Åkte sedan vidare till stan med Petra, Johan och Emma och shoppade lite nytt till garderoben.

Petra ska sova här inatt, lär bli en hel del surr och skvaller=)
I morgon ska några kompisar komma hit. Vi ska dricka vin och ha det trevligt och eventuellt gå ut på krogen senare. Blir säkert trevligt! Var evigheter sedan sist. Tror inte jag har druckit alkohol sen i våras om jag inte minns fel. Wilma ska sova över hos hennes farmor och farfar och bli lite bortskämd, det kan hon behöva=)

Det här blev slutresultatet av omtapetseringen och nya bordet. (Fläcken på väggen är från blixten som reflekterar sig i bordet) Blev dock väldigt svartvitt men det fixas lätt till med lite färgklickar. Ska bla. köpa färgglada kuddar och ljuslyktor hade jag tänkt. Vi är jättenöjda! Tänka sig vad mycket en enda vägg kan göra på ett helt hus. Beror förmodligen på att den väggen är det första man ser när man kliver in genom ytterdörren.


Min fina ljuslykta på bron.
Blir roligare att tända den när man har en lite finare bro att ställa den på...


David är ute i garaget och river ner en vägg.




Syrran är påväg hit och jag ska gå och försöka få isäng Wilma som står och dansar till Mora träsk. Hon är fortfarande hängig och febrig, fattar inte när det ska ge med sig. En seg förkylning kan man lugnt säga!

Hoppas ni får en lika mysig kväll som vi ska ha!

2 kommentarer:

  1. Ja men absolut, en tapet gör himla mkt i ett rum. Så himla fint det blev :) Dig kanske man får leja om man vill ha tapetserat ngn gång!
    Ska bli så trevligt att ses ikväll :)
    PUSS

    SvaraRadera
  2. Super fint får ni! :)

    SvaraRadera